Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Privítajte našich medailových hrdinov: Pozrite si, ako budú prebiehať oslavy!

Zobraziť galériu (3)

BRATISLAVA – Strieborní chlapci priletia na bratislavské letisko M. R. Štefánika v pondelok približne o 13:30. V rámci veľkého okruhu sa pristavia pri všetkých veľkých obchodných centrách. Pozrite si trasu autobusu, ktorú absolvujú pri presune z letiska na Námestie SNP. S fanúšikmi by mali oslavovať približne hodinu, rátajte s dopravnými obmedzeniami. Priamy prenos z presunu hokejistov a osláv bude vysielať RTVS, TA3 aj Markíza.

Plánovaná trasa a časový plán presunu hokejistov z letiska

Privítajte našich medailových hrdinov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky.sk)


14.45
odchod z letiska
14.50 Avion Shoppingpark
            Galvaniho
            Trnavská
            Tomášikova
15.05 Vajnorská (Polus CC)
           Bajkalská
15.10 Trnavská (Slovnaft aréna)
15.15 Trnavské mýto
           Krížna
           Karadžičova
           Dostojevského rad
15.25 Pribinova (Eurovea)
           Most Apollo
15.35 Einsteinova (Aupark)
           Most SNP
           Staromestská
15.45 Námestie SNP
 

Námestie SNP s programom, na cestách obmedzenia
 

Hokejoví fanúšikovia svojich hrdinov môžu čakať už na letisku, na letiskovú plochu sa však nedostanú. Vstup na ňu bude povolený len obmedzenému počtu zástupcov médií. Vítať hokejistov tak majú možnosť buď priamo na Námestí SNP, kde hokejisti pobudnú asi hodinu alebo v rámci veľkého okruhu, ktorý prejdú s autobusom.

Program na Námestí SNP sa začne už o pol tretej, pred príchodom našich reprezentantov zahrá kapela Polemic. Keďže hlavné mesto očakáva, že na Námestie SNP príde asi 20 až 25-tisíc fanúšikov, električky tade nebudú premávať približne od 14:00 minimálne do 17:00. Dopravný podnik Bratislava pripraví náhradný plán dopravy. Bratislavská samospráva vyzýva vodičov aj cestujúcich MHD, aby boli v pondelok tolerantní.

V súvislosti s presunom hokejistov z letiska do centra mesta treba rátať aj s ďalšími dopravnými obmedzeniami predovšetkým na trase autobusu. "Žiadame vodičov, aby zvýšili svoju pozornosť za volantom a v čase presunu autobusu po uvedenej trase rešpektovali pokyny policajtov, ktorí budú dohliadať na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky a bezpečný príchod hokejistov na námestie SNP," uvádza v tlačovej správe policajný hovorca František Peczár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu