Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Drsné prekvapenie pre Klaudiu z Hotela: Najskôr romantika, potom vyhadzov!

Klaudii Chlustinovej nie je výhra v súťaži očividne súdená. Zobraziť galériu (10)
Klaudii Chlustinovej nie je výhra v súťaži očividne súdená.

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Opäť ju vyhodili! Klaudia Chlustinová (23) prežívala v pondelkovej epizóde jojkárskej šou Hotel Paradise poriadne emotívne chvíle. Radosť z romantického listu od miláčika Rómea Németha (22) vystriedalo trpké sklamanie. Zopakoval sa totiž scenár spred pár týždňov - plavovlásku vyradili. Zbalila si teda kufre a rozlúčila sa s exotikou a luxusom.

Klaudia Chlustinová opustila šou Hotel Paradise ako prvá spomedzi súťažiacich. Tvorcovia ju však po krátkej prestávke do hry znovu vrátili. Druhú šancu však krehká blondínka príliš nevyužila. V pondelok ju totiž  vyšachovala Tereza Flossová, s ktorou si počas uplynulého týždňa viackrát skočili do vlasov.

Tmavovláska prišla do vily ako posledná. Na základe oznamu, ktorý zaskočil takmer všetky finalistky, jej bola udelená imunita. Navyše, práve ona rozhodla o tom, kto musí súťaž opustiť. „Klaudia už liezla na nervy takmer každému. Tereza sa hnevala, že šľapka ako ona jej hovorí, ako si má vážiť život. Nadávala tiež na to, že je strašne falošná,“ priblížil nám dianie vo vile náš zdroj zo zákulisia. To boli zrejme hlavné dôvody, prečo sa Tereza rozhodla vybrať si práve jej partnera Vlada.

Klaudia však z vyhadzovu príliš smutná nebola. Bude sa totiž môsť stretnúť Rómeom, s ktorým sa v súťaži zaplietla. Dokonca od neho dostala tesne pred vyraďovaním romantický list. „Ahoj Júlia. Melek znamená anjel a to si ma naučila ty. Často na Teba myslím a chýbaš mi. Keď som bol chorý, starala si sa o mňa, akoby sme boli svoji. Bolo to jedno z mojich najkrajších období v živote. Drž sa, bojuj a nevzdávaj sa. PS: Ľúbim Ťa," znelo v odkaze, ktorý Bratislavčan venoval blondínke. Niekedy sú ale slová povzbudenia celkom zbytočné. Klaudia totiž bojovala, o jej osude v hre však rozhodoval niekto iný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu