Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Arogantná farmárka: Hospodára Martina z týchto slov asi porazí!

Farmárka Dáša Sabová PR článok Zobraziť galériu (7)
Farmárka Dáša Sabová

ORAVA - Tento týždeň hospodár Martin veľa dôvodov na spokojnosť nemá. Farmárke týždňa toho pri obhliadke vyčíta viac než dosť. A jej reakcia? Ak to skúsený hospodár uvidí na obrazovkách, asi ho porazí...

Tento týždeň mala markizácky statok pod palcom Dáša Sabová. Pred príchodom hospodára Martina farmári tipovali, že dostanú 35 až 40 mincí. Pri obhliadke úloh však muselo byť farmárke týždňa jasné, že to bol ešte optimistický odhad. 

Martin najprv netajil nespokojnosť s tým, že sa zbojníkom podarilo osadenstvu salaša ukradnúť oštiepky. Neskôr sa zastavili pri pastierke Petre a nechápal, že Dáša nemá odpozorované, ako často ovce potrebujú piť. 

„Niečo sme sa nerozumeli?” pýtal sa zas pri nesplnenej úlohe. No brunetka akoby vôbec vinu necítila. „Keď mi to začal všetko vyčítať, potom som bola vlastne aj ja naštvaná, lebo som cítila krivdu,” vyhlásila neskôr osamote. A vyjadrila aj nesúhlas s tým, ako málo nadšenia prejavuje hospodár, keď je s niečím spokojný. 

Ďalšie výčitky ju už poriadne naštartovali a snáď si to Martin v televízii nepozrie. Lebo Dášine slová sa mu páčiť určite nebudú. „Proste nechcem nadávať, ale nad takými hlúposťami aby som sa zamýšľala... Mi úplne vytýkal veci, ktoré mi buď nenapadli alebo mi to prišlo, že rieši úplne nepodstatné veci,” vyhlásila s dávkou arogancie a bez pripustenia si chyby. 

Zato podľa hospodára je vinník jasný. „Načo si mi tu, načo mi je takýto farmár týždňa? Aký ty máš zmysel pobytu tuná, keď si tie základné veci neustrážiš?” vyjadril svoje hlboké sklamanie. Koľko mincí napokon farmárom nadelil, uvidíte dnes večer na Markíze. 

Hospodár Martin vyhlásil, že tento týždeň je úplná katastrofa.
Zobraziť galériu (7)
Hospodár Martin vyhlásil, že tento týždeň je úplná katastrofa.

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu