Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Veľká rana pre farmára Šimona: Poznačila ho rodinná tragédia!

Šimon Néma Zobraziť galériu (10)
Šimon Néma

BRATISLAVA - Toto ho trápi! Už o pár dní odštartuje na markizáckych obrazovkách ďalšia Farma. Do deviatej série sa dostal aj slobodný kvetinár Šimon Néma (26), ktorý tvrdí, že je zručný a rýchlo sa učí. Okrem toho je vraj priateľský a veselý. No napriek tomu ho na duši trápi tragická rodinná udalosť, o ktorej verejne prehovoril.

Šimon Néma je jeden z finalistov 9-tej Farmy. Ako sám o sebe prezradil, veľmi rád rozveseľuje svoje okolie rôznymi vtipnými historkami zo svojho života, najmä tými na vlastný úkor. Svojimi dlhými vlasmi i vystupovaním niekedy budí dojem ženy a rád si na túto tému aj zavtipkuje.


Toto sú noví markizácki farmári: Slovenský Geissen, mladé žaby aj príležitostný model!


„Náš dom je vždy na Vianoce vysvietený mnohými vianočnými ozdobami. Keď som raz bol pred domom na dvore a kochal sa svetlami, vystúpila z auta neznáma žena a vraví mi: Krása! Váš muž musí byť isto elektrikár,“ prezradil s úsmevom na tvári Šimon, ktorý má rovnako vtipný zážitok aj z detstva. „Keď som mal 9 rokov, prezliekol som sa za sestru predstavenú. Farára som natoľko zmiatol, že si ani nevšimol, že som to ja,“ tvrdí slobodný mladík, ktorý síce navonok pôsobí ako veselá kopa, no na duši má veľké trápenie.

Pred 3 rokmi ich rodinu postihla veľká tragédia. Nečakane ich opustil jeho starší brat, ktorý zomrel na zlyhanie srdca. „Mal len 30 rokov. Bola to pre nás všetkých veľká rana,“ so smútkom v hlase prezrádza nový statkár.

Šimona táto rodinná tragédia naučila väčšej skromnosti a menej sa v živote stresovať a naháňať za peniazmi. „Brat bol veľký srandista. Vždy hovoril, že umrie mladý,“ dodáva Néma, ktorý sa na farme chystá zabávať svojich súperov, no je odhodlaný dotiahnuť to čo najďalej. Strach z tvrdej práce vraj nemá. Jediné, pred čím sa má na pozore, sú kobylky a modlivky. Nechajme sa prekvapiť, ako mu to na gazdovstve pôjde.

Viac o téme: FarmaŠimon Néma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu