Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bolestivá minulosť tváre z Markízy: Dvojročná dcérka jej takmer zomrela!

Anna Auxtová Zobraziť galériu (5)
Anna Auxtová

BRATISLAVA - Už čoskoro televízia Markíze prinesie na svoje obrazovky ďalšiu sériu obľúbenej reality šou Farma. Jednou zo súťažiacich je aj 52-ročná krčmárka z Čierneho Balogu Anna Auxtová. Tá rodine zasvätila celý svoj život. Začiatky však boli veľmi ťažké. Jej prvorodená dcérka mala totiž nepríjemné zdravotné problémy!

Obetavá, spravodlivá, empatická a pracovitá. Taká je Anna Auxtová, ktorá sa už čoskoro predstaví na obrazovkách Markízy ako jedna z bojovníčok v reality šou Farma. Krčmárka z Veľkého Balogu je príkladom zodpovednej matky troch detí. Veď práve rodine blondínka zasvätila celý svoj život. Spočiatku si však musela preskákať nemalými problémami. 

Strednú školu nemohla dokončiť, peňazí bolo málo a manžel musel byť neustále v práci. Navyše pri výchove detí si prešli s manželom viacerými skúškami. Prvá dcéra, ktorú Anna porodila v 19-tich, mala totiž vážne zdravotné problémy. „Dcéra mala v dvoch rokoch problémy so zrážanlivosťou krvi a takmer nám zomrela. Boli to veru ťažké začiatky,“ zaspomínala si.

Zrejme aj preto je dnes pre ňu rodina všetko a nedá na ňu dopustiť. Drží ju pokope a robí všetko preto, aby sa stretávali. „Nehádame sa. Každý večer si sadneme, preberieme, čo nás trápi a hnevania nás takto obchádzajú,“ prezradila farmárka.

Manžel Ľubomír, ktorý sa venuje rozvoju miestneho futbalového klubu, ju v ambícii ísť na Farmu podporuje. Spočiatku však z toho nebol veľmi nadšený. „Manžel mi spočiatku vravel, či mi nešibe. No vždy som ho rešpektovala a mohol sa futbalu kedykoľvek venovať. A tak som mu povedala, aby mi mojej ambícii stať sa farmárkou nebránil. Samozrejme, teraz už mám jeho plnú podporu,“ priznala Anna, ktorej na statku budú najväčšie problémy robiť závistliví ľudia a intrigy.

Viac o téme: FarmaAnna Auxtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu