Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z Hlasu vyrazili štyroch Slovákov: Toto sú tí najlepší speváci!

Vo veľkolepom finále si zmerajú sily títo štyria finalisti - Markéta Poulíčková, Ivanna Bagová, Anna Veselovská a Miloš Novotný. Zobraziť galériu (36)
Vo veľkolepom finále si zmerajú sily títo štyria finalisti - Markéta Poulíčková, Ivanna Bagová, Anna Veselovská a Miloš Novotný.

PRAHA - S výhrou sa museli rozlúčiť! Šou Hlas Česko Slovenska sa pomaly blíži ku koncu a pred bránami veľkolepého finále zostali stáť štyria nádejní speváci. Brunno Oravec (42), Zuzana Mikulcová (22), Barbora Švidraňová (23) a Juraj Zaujec (29) v silnej konkurencii neuspeli a tak si už vo veľkolepom grandfinále nezaspievajú. Ďalšia štvorica spevákov je však o krok bližšie k splneniu svojho veľkého hudobného sna a rozprávkovej výhre v podobe 100 tisíc eur!

Vyraďovanie tentokrát prebiehalo inak, než doposiaľ. Na výbere postupujúcich finalistov sa podieľali televízni diváci, ale taktiež aj samotní koučovia. Včera večer, po tom čo odzneli všetky spevácke výkony mali percentuálne vyjadriť, koho by radšej videli v grandfinále. Pri rozstreloch sa tento údaj bral do úvahy spoločne s hlasmi divákov. Tie boli taktiež vyjadrené v percentách.

Najskôr sa vyraďovalo v tíme Michala Davida. Ten dal vyššiu šancu na postup Ivanne Bagovej. „Snažil som sa byť spravodlivý. Brunna si veľmi vážim, ale Ivanna mala navrch,“ poznamenal na adresu svojho rozhodnutia. Rovnako to vnímali aj televízni diváci, ktorí blondínke poslali výrazne viacej sms hlasov. „Som spokojný. Zašiel som ďaleko,“ okomentoval svoje účinkovanie vyradený hudobník.

Skutočne vyrovnaná situácia nastala v tíme Dary Rolins. „Nechala som vám rovnakú šancu. Je úplne jedno, kto vyhrá. Je to o tom, čo bude, keď nastúpite na vlastnú cestu speváka,“ okomentovala svoje rozhodnutie pop diva. Okrem toho, že koučka udelila svojim zverencom po 50%, tesné to bolo aj v prípade divákov. So šou sa musela nakoniec rozlúčiť Zuzana Mikulcová. „Miloš si to určite zaslúži. Bolo to fajn, ďakujem pekne,“ reagovala na vyhadzov talentovaná Slovenka.

Tesné bolo vyraďovanie aj v tíme Josefa Vojteka, ktorý dal svojim zverenkyniam, rovnako ako Dara po 50%. „Moje srdce mi nedovolilo reagovať inak. Zaslúžili si rovnaký počet hlasov,“ poznamenal rocker. Ďalej sa dostala napokon Markéta Poulíčková, ktorá sa neubránila slzám. „Neplač, teš sa,“ poznamenala smerom k nej vyradená Barbora Švidraňová. „Konečne sa môžem učiť na štátnice,“ uzavrela.

Posledným postupujúcim finalistom bola zverenkyňa Rytmusa – Anna Veselovská. Tú chcel vidieť v grandfinále aj raper. „Je pre mňa jedinečná, je zjav. Môj vnútorný hlas mi hovoril, aby som si ju vybral,“ reagoval na margo svojho rozhodnutia. Vyradený Juraj Zaujec bol s vyhadzovom zmierený. „Som šťastný, že to dopadlo tak, ako dopadlo,“ poznamenal na záver svojej ďakovnej reči.

Hoci boli oba národy v semifinálovom kole zastúpení nerovnomerne, vo veľkolepom grandfinále budú sily vyrovnané. Každá z krajín tam má napokon po dvoch zástupcov. Meno víťaza speváckej šou sa dozvieme už v nedeľu večer. Rozhodnutie bude tentokrát iba v rukách divákov.

Ste zvedaví, ako vyradení súťažiaci hodnotia svoje účinkovanie v šou? Pýtajte sa! Budú online v stredu o 11:30!

POSTUPOVÁ TABUĽKA

TÍM DARA ROLINS


 

Miloš Novotný

Z Hlasu vyrazili štyroch
Zobraziť galériu (36)

Zuzana Mikulcová

Z Hlasu vyrazili štyroch
Zobraziť galériu (36)

kouč 50% 50%
diváci 52% 48%

TÍM RYTMUS


 

Anna Veselovská

Z Hlasu vyrazili štyroch
Zobraziť galériu (36)

Juraj Zaujec

Z Hlasu vyrazili štyroch
Zobraziť galériu (36)

kouč 62% 38%
diváci 75% 25%

TÍM MICHAL DAVID


 

Ivanna Bagová

Z Hlasu vyrazili štyroch
Zobraziť galériu (36)

 

Brunno Oravec

Z Hlasu vyrazili štyroch
Zobraziť galériu (36)

 

kouč 60% 40%
diváci 82% 18%

TÍM JOSEF VOJTEK


 

Markéta Poulíčková

Z Hlasu vyrazili štyroch
Zobraziť galériu (36)

Barbora Švidraňová

Z Hlasu vyrazili štyroch
Zobraziť galériu (36)

kouč 50% 50%
diváci 53% 47%

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu