Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dara Rolins v priamom prenose: Mala vonku celý prsník!

Dara Rolins v odvážnom tope odhalila prsia. Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins v odvážnom tope odhalila prsia.

PRAHA - Viac sexi, než chcela! Dara Rolins (39) na nedeľný priamy prenos Hlasu Česko Slovenska zvolila top, ktorý toho spredu veľa neukazoval. No zboku to bol úplne iný pohľad. Oblečenie odhaľovalo nielen časť blondínkinho chrbta, ale aj poprsia. A ako už býva zvykom, úplne si neustrážila mieru nahej kože. Počas večera totiž fotografi ulovili jej prsník v celej jeho kráse.

Jedno odhalenie za druhým! Sú tomu len tri týždne, čo Dara Rolins v Hlase Česko Slovenska predviedla bradavky prelepené leukoplastom, a opäť vyvoláva okolo svojej osoby rozruch. Túto nedeľu síce podobný trik nepoužila, no pohľady objektívov i tak upútala. Pod sexi top si totiž nedala spodnú bielizeň a tak nechala svoje prednosti ničím nechránené. A to sa jej vypomstilo!

Koučka zvolila totiž taký strih oblečenia, že zboku boli dobre viditeľné obrysy jej vnád. Pri sedení dokonca odhalila ešte viac. Českým fotografom sa totiž počas priameho prenosu podarilo uloviť celý jej prsník. „Pod topy s odhaleným chrbtom sa proste podprsenka nenosí,” povedala nám interpretka k podobnému incidentu v minulosti.

Rovnako sa bez bielizne objavila v nedeľnom Hlase aj moderátorka Tina. Pod ľahučkými šatami, ktoré mala na sebe, bolo jasne vidieť črtajúce sa bradavky. Neuniklo to ani jej kolegovi Leošovi Marešovi, ktorý pozornosť divákov hneď na začiatku prenosu upriamil práve na prsia slovenskej speváčky. Zábery nájdete v GALÉRII.

Dara Rolins v priamom
Zobraziť galériu (7)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu