Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tajný trik Dary Rolins: Bradavky prelepené leukoplastom!

Daru Rolins zradil vyzývavý top vo chvíli, keď sa predklonila. Bradavky mala prelepené. Zobraziť galériu (6)
Daru Rolins zradil vyzývavý top vo chvíli, keď sa predklonila. Bradavky mala prelepené.

PRAHA – Čaro nechceného! Dara Rolins (39) sa počas pondelkového vyraďovania v speváckej šou Hlas Česko Slovenska predviedla v sexi outfite. Vyzývavý top s hlbokým výstrihom totiž odhaľoval speváčkine prednosti. Stačila ale chvíľka nepozornosti a pop diva okrem nich odkryla aj svoje malé tajomstvo. Bradavky si pred očami zvedavcov v ten večer chránila náplasťami!

Speváčka Dara Rolins si dáva na svojom sexi imidži záležať. Niekedy si k nemu dopomáha napríklad aj tým, že si pod oblečenie nedáva podprsenku. Občas staví na kúsky, pod ktorými by táto spodná bielizeň vyzerala neesteticky. Príkladom môže byť aj bledý top, v ktorom sa predviedla počas pondelkového vyraďovania v šou Hlas Česko Slovenska.

Hoci si blondínka počas priameho prenosu svoj výstrih ustrážila, iné to bolo, keď kamery zhasli. Jemný materiál ju totiž zradil vo chvíli, keď sa nahla nabok. Ako vidno, Dara sa pred očami zvedavcov poistila kúskami špeciálnej lepiacej pásky.

V módnom biznise sa to tak robí bežne. Ženské bradavky sú proste citlivé na dotyk aj na zimu. Keď nemáme spodné prádlo, robia si, čo chcú. Navyše je v hale pekne chladno, a tak sme sa snažili predísť ďalšej zbytočnej pozornosti. Ako vidím, úplne nám to nevyšlo,“ povedala nám s nadhľadom Rolins.

V jej prípade to však nie je jediný „zlepšovák“, ktorým si dopomáha k tomu, aby bola bezchybná. Keď sa blondínka chcela napríklad vyhnúť nepríjemným fľakom v podpazuší, vynašla sa a pot odstránila servítkami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu