Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Predvolebný šok: Starosta Lunika IX. zadržaný s drogami, je na kandidátke HZDS!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KOŠICE – S politickou kariérou sa môže rozlúčiť ! Starosta Lunika IX. , Dionýza Slepčíka, pri policajnej akcii v sobotu zadržali pred istým košickým hotelom ako od istého drogového dílera kupuje metamferamín, z ktorého sa pripravuje pervitín. Oboch mužov policajti zaistili. Dnes starostu, krajská rada HZDS ho s najväčšou pravdepodobnosťou vyškrtne z kandidátky

Slepčík bol na kandidátke do blížiacich sa parlamentných volieb na 105. mieste. Ako uviedol, krajský šéf hnutia Viktor Hábera, aj keď platí prezumpcia neviny, obvinenie z tak závažného trestného činu nemôže ostať bez odozvy. „Nechcem predbiehať udalosti, ale vzhľadom na závažnosť obvinenia pána Slepčíka z kandidátky s najväčšou pravdepodobnosťou vyškrtneme.“ Slepčík kandidoval v starostovských voľbách 2010 za SDKÚ-DS, KDH a SMK.

Podľa policajtov, zadržaný starosta mal drogy vraj ďalej ponúkať obyvateľom sídliska. Niektorí miestni obyvatelia dokonca tvrdia, že i on sám požíval drogy. Opačný názor má jeho rodina. Je presvedčená, že je nevinný a všetko naňho narafičili. „Od začiatku mu závidia, že je starostom,“ myslí si jeho mama. Starostovi hrozí za tento čin, 4 až 10 rokov väzenia. Problematicky úrad na Luniku IX. Bude momentálne bez starostu a od 1. Apríla bude na MČ Lunik IX., uvalená nútená správa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu