Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

V DFNsP v Bratislave majú 80 zmlúv od lekárov

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Personálne oddelenie Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave eviduje 80 nových pracovných zmlúv lekárov, agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa nemocnice Dana Kamenická.

Traja lekári nové zmluvy nepodpísali a z DFNsP sa rozhodli odísť. Všetky oddelenia a kliniky Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave podľa hovorkyne poskytujú komplexnú zdravotnú starostlivosť.

Vedenie DFNsP po dohode s predstaviteľom Lekárskeho odborového združenia pripravilo pre lekárov vzorové pracovné zmluvy a personálne oddelenie následne pripravilo jednotlivé zmluvy pre lekárov, ktoré si prevzal predstaviteľ LOZ a odovzdal ich lekárom.

Lekárske odborové združenie oproti pôvodnému návrhu pracovnej zmluvy zo strany DFNsP vyšpecifikovalo mzdu za mesiac december 2011 priamo v pracovnej zmluve a priamo do pracovnej zmluvy zapracovalo, že zvýšenie základnej zložky mzdy sa nepremietne do zníženia nenárokovateľných zložiek mzdy zamestnanca. Vedenie DFNsP zmeny v zmluve odsúhlasilo, keďže už v pôvodnom návrhu zmluvy to bolo uvedené v prílohe a nadväzujúcich mzdových predpisoch zamestnávateľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu