Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kollár s Hrušovským sa nedohodli, budú pokračovať v piatok

Marian Kollár
Marian Kollár (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Ani dnešné hodinové rokovanie predsedu Lekárskeho odborového združenia Mariána Kollára a predsedu parlamentu Pavla Hrušovského (KDH) sa neskončilo dohodou. Obe strany tvrdia, že rozhovory v tomto zložení budú pokračovať v piatok 2. decembra.

"Povedali sme si rámcové veci, ktoré si rozpracujeme a posunieme sa ďalej. Nič nie je dohodnuté. Bude treba ešte trochu trpezlivosti," reagoval po rokovaní Kollár. "Hľadáme všetky možnosti tak, aby sme došli v čo najbližšom období k dohode," dodal.

Piatkové rokovanie sa má uskutočniť v rovnakom zložení ako dnešné. Kresťanskí demokrati očakávajú, že tak dospejú k dohode skôr. "Vyzeralo to, že to bude lepšou možnosťou na dosiahnutie dohody," dôvodil hovorca KDH Matej Kováč, prečo s LOZ nerokuje minister zdravotníctva, ale Hrušovský. Či sa zatiaľ tento krok osvedčil, komentovať nechcel. "Rokovania budú pokračovať ďalej," dodal. Bližšie informácie neposkytol ani k priebehu a obsahu rokovania. Potvrdil len, že sa dnes rokovalo o podobných bodoch ako v stredu (30.11.), keď rokovania trvali deväť hodín.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu