Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Peter Nuňéz: Ďalšia Nevesta pre milionára? Beriem!

Režisér Nevesty pre milionára Peter Nuňéz
Režisér Nevesty pre milionára Peter Nuňéz

BRATISLAVA - Kým sa hodinová markizácka šou Nevesta pre milionára dostane na obrazovku, predchádza jej zostrihanie sedemdesiatich hodín nakrúteného materiálu a drina päťdesiatčlenného televízneho štábu. Na momentálne najsledovanejšiu televíznu reláciu zo zákulisia dohliada niekdajší superstárovský režisér Peter Nuňéz (35). Boj dievčat o srdce milionára Jana Novotného (28) vrcholí a emócie v programe tiež dosahujú vrchol. Aký je tip Nuňéza na víťazku relácie?

- Diváckou favoritkou je Veronika Nedová. Tá zažiarila v prvej epizóde, keď šokovala svojím dvojminútovým monológom. Pravda však je, že pre mňa ako režiséra nebolo od tej chvíle nič ťažšie, ako robiť súťaž, v ktorej je víťazka označená už desať kôl vopred. No Jan ju kvôli tomu vyradiť nemohol. A je to aj dôkaz toho, že ceremónia ruží nie je manipulovaná.

Neodpovedali ste na otázku...

- Z pozície režiséra by som privítal, keby nastal zvrat a Jan by vyhodil Veroniku. Žiaľ, nemám šancu to ovplyvniť.

Skončí sa šou svadbou?

- Bolo by to podľa môjho gusta. Romantické finále, keď by sa Jan a víťazka šou chytili za ruky, spomalene sa pobozkali nekonečne dlhým a sladkým bozkom, oči prítomných by sa mali zaliať slzami dojatia a ONI navzájom do seba zakliesnení by spoločne odplávali v ústrety krajším začiatkom (smiech)... To by bol pekný koniec.

V závere súťaže vypadli z hry dve dominantné postavy - Marianna Vadkertiová a Martina Blechová. Nie je to škoda?

- Janove rozhodnutie musím prijať. Tak ako bola Katka Koščová v SuperStar spočiatku nenápadná a nakoniec zvíťazila, tak je to aj v tejto šou. Väčšinou ten, kto od začiatku začne vzbudzovať pozornosť, nemá silu dotiahnuť to do konca. A ten, kto si to nadávkuje, víťazí.

Slovensko hľadá SuperStar a Nevesta pre milionára sú označované za reality show. Majú tieto dva rozdielne formáty niečo spoločné?

- Iba to, že ich jadro tvoria ľudia z ulice, z ktorých sa v priebehu súťaže stávajú hviezdy. Hoci v SuperStar ide aj o spevácky talent, oba formáty sú založené na emóciách.

Pomáhajú reality show škandály?

- V istom zmysle áno. Ale je tam veľmi tenká hranica, keď už to môže uškodiť. Myslím si, že zatiaľ sa nám darí udržať líniu predpísaného formátu Nevesty pre milionára, a tou je romantická šou.

Čo sa odohráva v zákulisí tesne predtým, ako Jan Novotný príde na ceremóniu ruží? Kto každý pozná jeho rozhodnutie?

- Iba ja. Sme spolu v izbe a on mi vysvetlí dôvod svojej voľby. Mojou úlohou je potom technicky zariadiť, aby sme počas jeho monológu na ceremónii ruží zachytili na kamery všetky reakcie dievčat. Kým ich bolo v súťaži viac, dohadovali sme aj poradie ružami obdarovaných súťažiacich. Teraz je to už v Janovej réžii.

Táto šou je momentálne najsledovanejšou na Slovensku. Markíza uvažuje o jej druhej sérii. Dali by ste si repete?

- Bez váhania. Iba by som mal obavu, či to dokážeme urobiť tak emotívne ako teraz. Dvojka je vždy ťažšia. Ak televízia bude mňa a Tibora Marčeka považovať za dobrých režisérov a Martina Hudáka za dobrého producenta a artdirektora, znova si veľmi rád zopakujem výrobu tohto úspešného formátu. Ale potrebuje to aspoň ročnú pauzu.

Finalistky show Nevesta pre milionára >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu