Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Exnevesta Kašická maturuje

Júlia včera maturovala z nemčiny. A pripravovala sa na to naozaj svedomito. Zobraziť galériu (4)
Júlia včera maturovala z nemčiny. A pripravovala sa na to naozaj svedomito.

MICHALOVCE - Bývalá finalistka romantickej šou Nevesta pre milionára Júlia Kašická (19) skladá v týchto dňoch skúšku dospelosti. Už zvládla slovenský jazyk, včera zmaturovala z nemčiny a dnes ju ešte čakajú praktické skúšky. No keďže kvôli súťaži nemala veľa času na učenie, zrejme sa to premietlo aj na hodnotení. Odmieta totiž prezradiť, aké dostala známky.

„Nemala som veľa času na prípravu, preto som s doterajším veľmi dobrým výsledkom spokojná. Celkový výsledok sa však dozviem až po poslednej odpovedi,“ zahmlieva Júlia. Netají, že mala veľkú trému a bála sa, že dostane otázku, ktorú neovláda. Pre atraktívnu tmavovlásku je totiž maturita dôležitejšia ako celá súťaž Nevesta pre milionára.

„Preto aj tá tréma,“ vysvetľuje Júlia s dôvetkom, že takú nemala ani pred Janom Novotným (28). „Bola som v podstate rada, že som zo súťaže vypadla. Keby som postúpila ďalej, nemala by som šancu so spolužiakmi osláviť koniec štúdií. Teraz som mohla spolu s nimi chodiť s tablom po Michalovciach a zbierať peniaze do klobúka,“ smeje sa Júlia.

A podľa vlastných slov sa už nikdy do žiadnej súťaže neprihlási. „Bola to dobrá škola, ale stačilo. Jan sa mi zo začiatku páčil a bola som ním unesená. Postupom času som však prišla na to, že sa k sebe nehodíme. Máme odlišné povahy,“ konštatuje maturantka, ktorá sa chce v najbližších dňoch sústrediť najmä na prijímačky na vysokú školu. „Ešte neviem, čím budem. Všetko závisí od toho, či pôjdem do školy, alebo nie,“ dodáva tmavovláska.

Finalistky šou Nevesta pre milionára>>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu