Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Úspešný stávkar: Za 50 centov si odniesol 286 eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Takmer šesťstonásobok vloženej sumy si zo stávkovej kancelárie odniesol úspešný stávkar, ktorý uhádol volebné výsledky. Ako uviedol Andrej Pekarčík zo stávkovej kancelárie Victory Tip, šťastlivec vyhral pri kurze 572, stavil však len pol eura a kancelária mu vyplatila 286 eur.

Celkovo najúspešnejší stávkar stavil 1 000 eur a vydarený odhad mu vyniesol deväťnásobok tejto sumy. Neuspel naopak Košičan, ktorý stavil 2 000 eur na to, že SDKÚ-DS sa nedostane do parlamentu.

V stávkovej kancelárii Niké bol najvyšší vklad 5 000 eur. Stávkar z Košíc ich riskol na stávku, že hnutie 99 percent sa nedostane do parlamentu a vďaka dobrému odhadu a kurzu 1,5 si napokon odniesol 7 500 eur. Najvyššiu výhru si však odniesol človek, ktorý na tiket so 17 tipmi umiestnil desať volebných.

K nim patril tip na volebnú účasť, víťazstvo Obyčajných ľudí nad 99 percentami, KDH nad SDKÚ-DS, aj na to, že Lucia Žitňanská na kandidátke SDKÚ-DS prekrúžkuje Mikuláša Dzurindu, predseda KDH Ján Figeľ Pavla Hrušovského a Robert Fico predstihne kombinovaný zisk Roberta Kaliňáka a Pavla Pašku. "Skvelý odhad priniesli stávkarovi pri vklade takmer 207 eur úžasnú výhru 14 883 eur," povedal generálny riaditeľ Niké Otto Berger.

Niké na voľbách prerobila, podľa Bergera vyplatila až trojnásobok sumy, ktorú ľudia stavili. Podľa Pekarčíka na volebných tipoch stávková kancelária vždy prerobí, tohtoročné voľby však boli výnimkou. "Vďačíme za to viacerým protichodným prieskumom pred voľbami a aj vysokej účasti," poznamenal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu