Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Predseda Smeru Fico dorazil na snem v dodávke

Robert Fico Zobraziť galériu (9)
Robert Fico

KOŠICE – Vozový park od výmyslu sveta! Účastníci predvolebného snemu Smeru, dorazili do Košíc na všakovakých autách. Počnúc vládnymi limuzínami až po džípy. Samotný predseda Róbert Fico vystúpil pred Spoločenským pavilónom, kde sa snem v sobotu konal z viacmiestneho vanu.

„Smeráci“ zo všetkých končín Slovenska sa začali schádzať niekoľko minút pred 10,00 hodinou. Medzi prvými už okolo 9,30 hodine prišiel Fico. Zvítal sa so svojimi priateľmi a zmizol vo vnútri. Mnohí účastníci snemu si však ešte pred začiatkom vychutnávali cigaretku. Europoslankyňa Monika Flašíková Beňová, ako aj Róbert Kaliňák  prišli do Spoločenského pavilónu pešo, auto zaparkovali na boku budovy. Keďže sa tiež radia medzi fajčiarov i oni si neodpustili niekoľko šľukov.

Prvý prejav mal R. Fico, ktorý vystúpil pred svojich priaznivcov ležérne, len v košeli. Sako nechal prehodené cez stoličku. „Nechce sa mi ani žiť, keď si ráno otvorím noviny,“ emotívne prezradil v svojom príhovore na margo všetkých negatívnych správ. Po asi pol hodinovom príhovore, v ktorom zhodnotil doterajšiu vládu a predstavil program strany Smer do volieb, začal udeľovať aktívnym funkcionárom zlaté odznaky. „Mohli byť aj platinové, ale platinu už ukradli,“ neodpustil si momentálne aktuálny politicky vtip.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu