Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Víťaz Talentu Atai: Útek z Kirgizska, život na Slovensku!

Atai sa chce presťahovať z Kyrgyzstanu k nám. Zobraziť galériu (12)
Atai sa chce presťahovať z Kyrgyzstanu k nám.

BRATISLAVA - Má zajačie úmysly! Nová hviezda Česko-Slovenska Atai Omurzakov (21), ktorý v nedeľu zvíťazil v talentovej šou, sa do svojho rodiska príliš nehrnie. Topkám mladík prezradil, že by Kyrgyzstan najradšej opustil a usadil sa inde. Do úvahy prichádza aj krajina pod Tatrami.

Gumený muž alebo robot, ako nazývajú ľudia nového víťaza šou Česko Slovensko má talent Ataia Omurzakova, sa podobnej súťaže zúčastnil aj v minulosti. „V Ukrajine a v Rusku. Ale tam som nemohol vyhrať. Tu to bolo čestné a to si strašne vážim,“ priznal mladík z Kyrgyzstanu, ktorý aj na základe svojho úspechu u nás uvažuje opustiť rodnú krajinu. Okrem mamy, ktorej sa rozhodol venovať polovicu výhry, ho doma zrejme už nič viac neviaže.

„V našej zemi som sa živil ako tanečník a robil som sochy z keramiky. Okrem toho som sa učil a športoval,“ priznal Atai a pokračoval: „Myslím si, že prídem sem. Teraz pôjdem domov aj kvôli vízam. Ak to pôjde, tak sa sem čo najskôr vrátim. Páči sa mi tu. Rád by som sa sem presťahoval a prihlásil sa do školy.“

Dokonca nám talentovaný tanečník priznal aj to, že je stále voľný. „Nemám zatiaľ žiadnu priateľku. Ale hovorí sa, že v Čechách a na Slovensku sú najkrajšie dievčatá. Ja s týmto tvrdením súhlasím,“ uzavrel so šibalským úsmevom Omurzakov. Nechajme sa prekvapiť, či svoje plány s presťahovaním sa a opustením domova aj naozaj uskutoční.

Prvú trojku súťaže Česko Slovensko má talent nájdete TU:

Sledujte TOPKY TV: Atai o svojom víťazstve a o plánoch do budúcnosti.

Atai Omurzakov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu