Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Hltač Stevie z Talentu: Čudák v súkromí!

Stevie Starr je samotár. Zobraziť galériu (5)
Stevie Starr je samotár.

BRATISLAVA – Kruté detstvo ho poznačilo! Škót Stevie Starr (48) v nedeľu večer exceloval v šou Česko Slovensko má talent. Divákov opäť uchvátil svojím nadaním prehĺtať rôzne veci, ktoré nepoškodené vráti späť. A hoci iluzionista na pódiu žiari, v súkromí to nemá vôbec ružové!

Hltač Stevie Starr sa v nedeľu večer stal absolútnym víťazom prvého semifinálového kola talentovej šou. Uspieť sa mu podarilo aj napriek tomu, že v hľadisku nemal žiadnu podporu od príbuzných ani priateľov. Jediný, kto mu počas večera robil spoločnosť, bol len jeho manažér.

Ako sme sa v rozhovore od Stevieho dozvedeli, on vlastne manželku ani deti nemá. Hoci v minulosti uvažoval nad rodinným životom, uprednostnil radšej prácu. „Mal som na výber: Oženíš sa a založíš si rodinu, alebo sa budeš venovať tomuto. Zvolil som kariéru. Takže je to už 27 rokov, čo cestujem po svete a predvádzam svoju šou,“ vyznal sa nám z pocitov Škót, ktorý vyrastal v detskom domove.

Chýbajúce rodinné zázemie sa zrejme podpísalo pod to, že Starr je bez manželky a detí spokojný a nič mu nechýba. Kontakt s ľuďmi si preto kompenzuje rôznymi spôsobmi. Napríklad počas víkendu, ktorý strávil v Bratislave, navštívil diskotéku, čo medzi osobami v jeho veku nie je príliš typickým miestom na socializáciu. Šikovný iluzionista si však atmosféru a svoju popularitu pochvaľoval.  „Ľudia ma spoznávali a pokrikovali po mne. Užíval som si to,“ priznal.

Stevie sa podľa našich informácií sporadicky stretáva so svojimi súrodencami. U jednej zo sestier by mal dokonca stráviť Vianoce. Ani spoločnosť príbuzných mu však pravdepodobne vlastnú ženu a  deti nahradiť nedokáže.

Sledujte Topky TV: Čo všetko o sebe Stevie Starr prezradil?

Steve Star 2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu