Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Samuraj Hayashi z Talentu: Oklamal Slovákov aj Čechov!

Ryan Hayashi je známy v rôznych krajinách. Zobraziť galériu (3)
Ryan Hayashi je známy v rôznych krajinách.

BRATISLAVA – Hoci je diár Ryana Hayashiho (38) natrieskaný vystúpeniami po celom svete, japonský samuraj sa predsa len prihlásil do druhej série šou Česko Slovensko má talent. Dôvod?! Obrovská túžba získať angažmán v Las Vegas. Zistili sme však, že slovenským a českým divákom "zabudol" spomenúť, že v meste kasín už niekoľkokrát vystupoval. Prečo to úmyselne zatajil?

Dnes večer sa v druhom semifinálovom kole šou Česko Slovensko má talent predvedie aj Ryan Hayashi. Usmievavý samuraj už počas divadelných kastingov zaujal nielen trojicu porotcov, ale aj množstvo televíznych divákov. Veľkou dávkou profesionality disponuje aj vďaka účasti v rôznych talentových súťažiach, ktorých sa v minulosti zúčastnil.

Hoci Hayashi zaznamenal vo viacerých krajinách slušný úspech, Česko Slovenskú reláciu označil za veľmi výnimočnú. „Je to jediná talentová šou na svete, kde víťaz ide do Las Vegas,“ poznamenal na prvom kastingu. Tým dal logicky najavo, že to je pre neho vysnívaná méta a výnimočná možnosť, ako sa tam môže dostať.

Zistili sme však, že samurajovo želanie sa splnilo ešte skôr, než ho vyslovil. Ako on sám píše na vlastnej internetovej stránke, počas tohto roka už v Las Vegas párkrát umenie predviedol. Dokonca išlo aj o vystúpenia, ktoré boli dohodnuté ešte pred prvým kastingom do talentovej šou.

Zaujímalo nás preto, či samurajove aktivity v Las Vegas nevnímajú televízie Joj a Prima ako nevýhodu voči ostatným súťažiacim. „Nezisťovali sme, kde všade súťažiaci vystupujú, či vystupovali. Tešíme sa z toho, že aj možná výhra v našej šou pre nich bola lákadlom na to, aby sa do našej šou prihlásili,“ reagovala vyhýbavo PR manažérka Jojky Perla Vohráliková. Čo si o tom myslíte vy?

VIDEO: Zábery z britskej šou, ktorá mapovala účinkovanie japonského samuraja v Las Vegas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu