Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Vyhadzov pre Horjána a Vránu: Urazení odmietli komunikovať!

Marek Vrána a Viktor Horján v piatok vypadli. Zobraziť galériu (20)
Marek Vrána a Viktor Horján v piatok vypadli.

BRATISLAVA - V hre zostali už len štyri páry. V piatok večer vypadli po predvedení latinsko-amerických tancov Viktor Horján a Marek Vrána. Dvojica počas priameho prenosu ukázala na parkete salsu a tango argentino. Do takzvaného rozstrelu sa páni dostali s hercom Martinom Mňahončákom a Natáliou Glosíkovou. Po skončení prenosu odmietli poskytnúť obaja tanečníci akékoľvek vyjadrenie.

Napriek tomu, že podľa poroty predviedli Viktor Horján a Marek Vrána azda najlepšie odtancované tango argentino večera, na postup do deviateho kola to nestačilo. Domrvili to totiž salsou. Za oba tance dostali od odborníkov dovedna 50 bodov a skončili na dne tabuľky. Zoznam piesní piatkového kola nájdete TU!

Hoci páni vypadli, svoj koniec v šou nebrali tragicky. Práve naopak. Fakt, že sa dostali až do ôsmeho kola, je pre nich úspechom. „Som rád, že sme tu tak dlho vydržali. Ďakujem divákom, všetkým, čo ste tu, orchestru a v prvom rade ďakujem Marekovi. On totiž nevedel, do čoho ide. O mne je známe to, čo je známe. Ja sa svojou orientáciou netajím. Marekovi som vďačný, že išiel s kožou na trh,“ povedal Horján vo svojej záverečnej reči. Z vypadnutia dvojice boli smutní aj porotcovia. Sklamanie bolo vidno najmä na tvárach Dary Rolins a Jána Ďurovčíka.

Keď sme sa po skončení prenosu chceli spýtať herca na to, či ho nemrzí vyhadzov, odmietol nám poskytnúť rozhovor. Rovnako tak aj jeho tanečný partner, ktorý tiež zaujal negatívny postoj. „Jedine s prstom v nose,“ odbil nás, keď sme ho slušne požiadali o vyjadrenia. Evidentne ho štvalo, že sme na topkách upozornili na jeho neslušné správanie, ktoré predviedol v minulotýždňovom kole. Počas priameho prenosu sa vtedy špáral v nose. Článok nájdete TU!

Porotcovská tabuľka

Poradie Suťažný pár SMS číslo 1.tanec 2.tanec Súčet bodov
1. Jana Hospodárová a Matej Chren 9984 24 34 58
2. Petra Marko a Jozef Herák 9988 31 24 55
3. Martin Mňahončák a Natália Glosíková  9989 22 29 51
  Peter Marcin a Ivana Surovcová 9987 28 23 51
4. Viktor Horján a Marek Vrána 9983 23 27 50

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu