Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Podzámskej manévre: Ups, skoro mi spadli šaty!

Elena Podzámska si neustále naprávala neposlušné šaty. Zobraziť galériu (11)
Elena Podzámska si neustále naprávala neposlušné šaty.

BRATISLAVA - Opäť v hľadisku! Elena Podzámska (39) každý piatok povzbudzuje svojho partnera Mateja Chrena (28) v Let´s Dance. Tentoraz si však herečka tanečné výkony súťažných párov nevychutnávala úplne naplno. Plnohodnotný zážitok zo šou jej totiž mierne komplikovali šaty. V strachu, aby neukázala viac, než je vhodné, venovala najviac pozornosti práve svojmu outfitu.

Elena Podzámska si počas Let´s Dance vždy najviac všíma partnera Mateja Chrena a jeho celebritnú tanečnicu Janu Hospodárovú. Počas piateho kola si však herečkin záujem vyžiadalo aj čosi iné, a to jej šaty.

Tmavovláska zvolila výrazný outfit, čím na seba upútavala pozornosť. Zrejme aj preto sa snažila, aby v každej chvíli vyzerala bezchybne. Jej oblečenie ju však trochu potrápilo. Pod šaty asymetrického strihu sa totiž nehodí podprsenka.

Tmavovláska sa už viackrát priznala, že tento kúsok dámskej bielizne príliš nenosí. Keď jej však látka na tele neustále skĺzavala, hneď mala obavy, aby neodhalila svoju nahotu. A tak pomerne veľa času venovala tomu, aby lem šiat neklesol príliš nízko...

 

Kto mal na Let´s dance najkrajší účes?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu