Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Banášovej utrpenie: Na toto sa musela pozerať!

Adela Banášová sa prizerala, ako si Gabriela Gunčíková užíva tanec s Petrom Modrovským. Zobraziť galériu (14)
Adela Banášová sa prizerala, ako si Gabriela Gunčíková užíva tanec s Petrom Modrovským.

BRATISLAVA - Ako z filmu pre dospelých! Peter Modrovský (27) a Gabriela Gunčíková (18) urobili v druhom kole Let´s Dance z čače poriadne erotický tanec. Po parkete sa pohybovali pritlačení telo na telo, nechýbali zmyselné pohyby a pohľady z očí do očí. A toto všetko uprene sledovala aj tanečníkova expartnerka Adela Banášová (30).

Užíva si to! Kto videl piatkové Let´s Dance, tomu muselo byť jasné, že Gabriela Gunčíková je so svojím tanečníkom mimoriadne spokojná. Už prekáranie v dokrútke naznačilo, že je medzi nimi mimoriadne dobrý vzťah. Pritom aj partnerstvo s Adelou Banášovou začalo Petrovi Modrovskému úplne rovnakým spôsobom.

No a keď sa Peter s Gabikou objavili na parkete, mali k sebe naozaj mimoriadne blízko. Hovorí sa, že rumba je najerotickejší tanec, oni dvaja však toho predviedli dosť už aj v čači. Ako zhodnotila Dara Rolins, „bolo to strašne sexi”. A Gunčíkovej výraz dával jasne najavo, že intímnejšie prvky v choreografii jej vôbec nie sú nepríjemné.

Ich zmyselné pohyby zo zákulisia uprene pozorovala aj Adela Banášová a nadšene sa teda netvárila. „Tanec je všeobecne telo na telo a tieto dve telá sa ma týkajú rovnako málo ako všetky ostatné,” povedala nám nedávno. V piatok však až tak ľahostajne nevyzerala...

FOTO: Gabriela Gunčíková si tanec s Petrom Modrovským užívala.

Banášovej utrpenie: Na toto
Zobraziť galériu (14)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu