Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Švajdu odviezla z tréningu sanitka: V Let´s Dance zrejme skončil!

Patrik Švajda a Martina Reiterová Zobraziť galériu (6)
Patrik Švajda a Martina Reiterová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Odstavený! Moderátor Patrik Švajda (39) si počas nedeľňajšieho nácviku choreografie do Let´s Dance 5 nepekne poranil chrbticu. Z tréningu ho musela na bratislavské Kramáre odviezť sanitka. Momentálne to s ním vyzerá tak, že o piatkovom vystúpení môže iba snívať.

Tvár markizáckeho spravodajstva si poranila chrbát počas trénovania jive-u. „Paradoxné je, že mi ruplo v chrbte pri jednoduchej tanečnej pozícii. Na piatkové kolo sme totiž mali pripravené aj oveľa zložitejšie akrobatické kúsky. Vtedy sa mi nič nestalo,“ povedal topkám Švajda, ktorý po nehode spadol na parket. „Museli ma odviezť sanitkou na Kramáre. Nedokázal som vstať, stále ležím. Nie som schopný urobiť ani tri či štyri kroky,“ povzdychol si moderátor.

Jeho ďalšie účinkovanie v Let´s Dance je nepravdepodobné. „Keď som sa spýtal lekárov, či budem môcť v piatok nastúpiť, tak sa len zasmiali. Momentálne čakám na magnetickú rezonanciu. Jej výsledky odhalia príčinu bolesti. No nikdy v živote sa mi nestalo niečo také, že by som sa nemohol čo i len postaviť.  Neviem, či mám prasknutú platničku alebo roztrhnutý sval,“ povedal Švajda.

Ako sme sa od neho ďalej dozvedeli, na parkete by sa chcel ukázať. „Som bojovník. Ak to bude čo i len trochu možné, tak plánujem ísť tancovať. V prípade, že sa v stredu budem môcť postaviť a prestane ma to bolieť, skúsime za deň-dva zostaviť jednoduchšiu choreografiu,“ nepripúšťa si zatiaľ možnosť ukončenia svojho pôsobenia v šou.

V túto chvíľu ale nevie odhadnúť, či by bolo v prípade neutíchajúcich bolestí možné, že by jedno kolo súťaže vynechal. „Ešte som o tom nehovoril s režisérom. Všetko závisí od výsledkov magnetickej rezonancie,“  uzavrel tému zranenia Patrik. Toho momentálne v Záhorskej Bystrici zaskakuje kolega Karol Farkašovský, ktorý sa objavuje na obraze s Martinou Šimkovičovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu