Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Banášovej verejné priznanie: Túžim po dieťatku!

Adela Banášová prezradila, že túži po bábätku. Zobraziť galériu (6)
Adela Banášová prezradila, že túži po bábätku.

BRATISLAVA - Je to vonku! Po rozchode Adely Banášovej (30) a Petra Modrovského (27) sa ako dôvod ukončenia vzťahu skloňovala moderátorkina túžba po založení rodiny. A zdá sa, že tieto reči neboli ďaleko od pravdy. Ako totiž blondínka prezradila počas dnešného nakrúcania svojej talkshow, veľmi by si želala bábätko.

Adela Banášová opäť zasadla do kresla svojej talk show, ktorá štartuje už dnes večer. Do prvej poprázdninovej časti si ako hosťa pozvala šesťnásobnú mamičku Lenku Liptákovú (31) z Farmy. Všetky jej ratolesti sa dokonca nakrúcania zúčastnili. Tému detí preto moderátorka nemohla obísť.

A tak vyzvedala od glosárorov, koľko majú potomkov. Evita Urbaníková sa môže pochváliť dcérou Lindou a synom Filipom, Marcel Forgáč má zas dvoch synov - Mareka a Adama. Matej Sajfa Cifra a Adela Banášová sú zatiaľ bezdetní.

Moderátorka sa však nečakane priznala. „Ja len túžim po dieťatku,” vyhlásila pred kamerami. Začiatkom júna, keď sa rozišla s tanečníkom Petrom Modrovským, to pritom bola horúca téma, ku ktorej sa Adela veľmi vyjadrovať nechcela.

Nepotvrdeným dôvodom konca ich vzťahu totiž vraj bolo práve Banášovej prianie mať rodinu, zatiaľ čo Modrovský sa na tento vážny krok ešte necítil. Keď sme sa plavovlásky spýtali, koľko potomkov by chcela mať, zareagovala nasledovne: „Na to takto dopredu vôbec neviem odpovedať.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu