Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Banášová priznáva: S Modrovským to bolo najkrajšie!

Adela Banášová na vzťah s Petrom Modrovským spomína očividne v dobrom. Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová na vzťah s Petrom Modrovským spomína očividne v dobrom.

BRATISLAVA – Nezabudnuteľný zážitok! Od rozchodu Adely Banášovej (30) a Petra Modrovského (27) už ubehli viac ako tri mesiace. S odstupom času sa teda moderátorke o bolestnom konci vzťahu rozpráva lepšie. Prezradila nám napríklad, že s tanečníkom prežila niečo, čo si už určite nikdy so žiadnym iným chlapom nezopakuje!

Adela Banášová a Peter Modrovský sa zblížili zhruba pred dvoma rokmi vďaka účinkovaniu v markizáckej šou Let´s Dance. Paradoxné je, že práve kvôli tomuto projektu sú bývalí milenci nútení opäť sa stretávať. Plavovláska hviezdi v úlohe moderátorky, tanečník bojuje spolu so superstaristkou Gabrielou Gunčíkovou o titul Kráľa a Kráľovnej tanečného parketu. 

Pozerať sa na exmilenca, ako v náručí drží inú ženu, musí byť pre plavovlásku určite náročné. Zaujímalo nás teda, či nemá Banášová zo vzniknutej situácie nepríjemný pocit. „Sú to už tri mesiace. Medzitým sme sa veľakrát videli. Normálne spolu komunikujeme. Teším sa, že tu je. Myslím, že bez neho by to nebolo ono. Myslím si, že má fajn partnerku, takže neviem... Čo sa týka nášho vzťahu, je to minulosť,“ podotkla moderátorka.

Z jej slov je však cítiť, že na chvíle strávené po boku  bývalého partnera spomína v dobrom. Keď sme chceli vedieť, či náhodou nemá nutkanie zatancovať si, zareagovala nasledovne: „Myslím si, že s Petrom som to prežila v tej najkrajšej verzii, ako sa len dá. Už by som to krajšie asi s nikým nezažila.“

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Adelou Banášovou.

Adela_LSD

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu