Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Majiteľka domu: Obrali ma o štyri milióny!

Za prestavbu tohto domu v košickej vilovej štvrti jeho majiteľka zaplatila vyše 6 miliónov korún.
Za prestavbu tohto domu v košickej vilovej štvrti jeho majiteľka zaplatila vyše 6 miliónov korún.

KOŠICE - Za prestavbu trojizbového domu vo vilovej štvrti v Košiciach zaplatila toľko, že by si mohla kúpiť dva domy aj s bazénom! Dôchodkyňa Mária Várszegiová (67) sa sťažuje na stavebnú firmu DOMIS Slovakia.

Jej konateľ a zároveň neúspešný kandidát na poslanca vo víkendových voľbách ju podľa nej pripravil o takmer štyri milióny korún! Trestný čin krádeže už vyše roka vyšetrujú nielen kriminalisti, ale najnovšie aj Generálna prokuratúra. „Od roku 2002 ma stavebná firma Miroslava Kozlovského pri prerábaní starého domu postupne obrala o vyše štyri milióny korún!“ vraví dôchodkyňa, ktorá vyhrala peniaze v lotérii a na podraz vraj prišla až neskôr, keď narazila na viacero nedostatkov. Celkovo firme zaplatila vyše 6 miliónov korún, hoci podľa nezávislých znalcov mala iba 2,5 milióna!

„V stotisícových sumách mi viackrát nafaktúrovali dokonca tie isté položky aj s prácami! Okrem toho mi začala zatekať strecha, padali škridly a stavbu nedokončili v termíne. Navyše mi v dome napočítali toľko metrov elektrického vedenia, že by ho pokojne mohli naťahať až na d r u h ý koniec mesta,“ zúfa si majiteľka domu. Podľa nej sa od marca minulého roku nemôže spojiť s touto stavebnou firmou. Len čo jej zdvihnú telefón a dozvedia sa, kto volá, hneď položia. Celý prípad vyšetrovala aj polícia, no vzhľadom na výšku sumy sa touto kauzou už musí zaoberať Generálna prokuratúra. Zatiaľ však bezvýsledne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu