Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Prevrátený kamión blokoval cestu do B. Štiavnice!

Prevrátený kamión Zobraziť galériu (5)
Prevrátený kamión

BANSKÁ ŠTIAVNICA - Prevrátený kamión dnes na niekoľko hodín zablokoval cestu do Banskej Štiavnice. Pri obci Kozelník jeho vodič nezvládol riadenie na klzkej ceste a skončil v priekope.

Ostatní vodiči museli ísť niekoľkokilometrovou obchádzkou, aby sa do starobylého baníckeho mesta vôbec dostali.Dostať sa dnes do Banskej Štiavnice zo Zvolena, či Banskej Bystrice vôbec nebolo jednoduché. Polícia musela dopravu na niekoľko hodín úplne odstaviť.

„Vodič kamióna zrejme dostal šmyk, stúpil na brzdu a ťažký kolos sa stal neovládateľný, o pár sekúnd už ležal prevrátený krížom cez cestu,“ opísal situáciu jeden z obyvateľov Kozelníka.

Nehoda sa stala iba pár metrov pred touto obcou. Vodič však pri nej našťastie neutrpel žiadne vážne zranenia. V tom čase neboli nablízku ani iné autá, takže sa to skončilo bez tragických následkov. Hasiči si však s kamiónom nedokázali sami poradiť. Postaviť ho opäť na kolesá pomohlo až špeciálne vozidlo. Cesta zostala úplne neprejazdná. Dopravný servis odporúčal obchádzku cez Žiar nad Hronom a Sklené Teplice.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu