Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Pri zrážke štyroch kamiónov sa zranil aj slovenský šofér

ilustračné foto
ilustračné foto

LINZ - Slovenský kamión bol účastníkom dopravnej nehody, pri ktorej sa v hornorakúskom okrese Branau na Mattigbrücke zrazili štyri nákladné vozidlá.

K nehode došlo dnes v noci okolo 3.00 h kvôli poľadovici na vozovke. Ako prvý sa pošmykol kamión s Bavorska a otočil sa o 180 stupňov do protismeru. Ako píše agentúra APA, šťastie mal 30-ročný vodič ďalšieho nemeckého kamióna, ktorý zbadal včas tento manéver a stihol zabrzdiť asi dva metre od otočeného vozidla. Obaja vodiči vystúpili z áut, aby zabezpečili a označili zablokované miesto na ceste.

Ďalší, práve vtedy prichádzajúci rakúsky kamión tiež dostal šmyk, narazil do zábradlia a vrazil do oboch stojacích áut, pričom svojím nákladom na prívese rozbil druhé vozidlo, čo zostalo stáť v strede jazdeného pruhu.

Bezprostredne po tom narazil vodič zo Slovenska (42) so svojím kamiónom do bavorského vozidla. Ťahač prívesu hodilo do jazdného pruhu v protismere. Všetci šoféri boli zranení a prevezení do nemocnice. Cesta bola zablokovaná do 12.00 hodiny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu