Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na Silvestra ukradol ŠPZ a tankoval zadarmo

Ilustračné foto
Ilustračné foto

NITRA - Počas silvestrovskej služby riešili príslušníci Policajného zboru (PZ) SR v Nitrianskom kraji viacero krádeží a porušení verejného poriadku.

Nespratníci sa im postarali napríklad o výjazd k Divadlu Andreja Bagara, kde pravdepodobne počas osláv príchodu nového roka niekto rozbil dvere na divadelnej reštaurácii a spôsobil tak škodu za 250 eur. V rovnakej lokalite prišlo aj k roztržke, pri ktorej utrpel 17-ročný mladík úraz. S rozbitým nosom musel vyhľadať lekárske ošetrenie, prípad prišiel nahlásiť jeho otec.

Podľa informácií, ktoré poskytla vedúca oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva PZ v Nitre Renáta Čuháková, rozbité okná našiel v noci na prevádzke majiteľ potravín v Jelenci. V Komárne si zlodeji odviezli pred rodinného domu osobné auto BMW za 56.000 eur, v Nitre sa zase našla ukradnutá Škoda Octavia, ktorú polícia hľadala už niekoľko dní. Silvestrovskú noc na páchanie trestného činu využil aj muž, ktorý najskôr odcudzil z osobného vozidla ŠPZ, tieto si namontoval na svoje auto a takto "vyzbrojený" natankoval na benzínke za 65 eur a odišiel bez zaplatenia. Pri jazde spôsobil malú kolíziu, polícia ho už zaistila.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu