Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bilbordová štylizácia SNS je podľa Rafaja krutou realitou

Bart na neslávne známych bilbordoch SNS
Bart na neslávne známych bilbordoch SNS (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Bilbordová štylizácia SNS sa, žiaľ, ukázala ako krutá realita. Podpredseda strany Rafael Rafaj takto reagoval na informáciu, že Róm Lukáč Bart, ktorý sa preslávil účinkovaním v ich predvolebnej kampani, vo štvrtok nadránom olúpil spolujazdca v taxíku.

„Nie je to po prvýkrát, keď to, na čo SNS prezieravo upozornila a pseudodemokrati nás za to kritizovali, život s odstupom času vyplavil ako pravdu na povrch,“ uviedol Rafaj.

Bart bol aktérom kontroverznej bilbordovej kampane strany pred tohtoročnými parlamentnými voľbami. Na bilbordoch vystupoval ako potetovaný tmavý muž s reťazou okolo krku. Pri ňom sa nachádzal nápis: "Aby sme nekŕmili tých, čo nechcú pracovať."

Podľa policajných informácií Bart aj s ďalším mužom nastúpili do taxíka pred herňou na Šafárikovej ulici v Senci. "Počas jazdy povedal vodičovi, či nepočuje nejaký divný zvuk. Vodič následne zastavil vozidlo asi jeden kilometer za obcou Blatné v smere na obec Čataj," informoval bratislavský hovorca František Peczár. Keď jeho mladý spolujazdec (24), ktorý predtým v herni vyhral vyššiu sumu, vystúpil z auta, Róm ho mal napadnúť. Bil ho päsťami, kopal a okradol o 2250 eur, ktoré mal v peňaženke.

Lupič skončil v cele, hrozí mu až osemročný trest, dodal hovorca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu