Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

V Tatralandii to stále vrie

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Okolo Aquaparku Tatralandia to stále vrie. Objavili sa ďalšie informácie, že na spoločnosť Tatra Development Group (TDG), ktorá ho prevádzkuje, bolo vydaných viacero exekúcií vo výške takmer 170 miliónov korún. Preto sa mesto L. Mikuláš, ako menšinový akcionár TDG rozhodlo, že postúpi notárske zápisnice orgánom činným v trestnom konaní.

"Rozhodli sme sa tak, keď sme preskúmali doklady k exekučným titulom. Podľa nás sa napĺňa scenár, na ktorý sme upozorňovali už dávnejšie - vytiahnuť z dobre prosperujúcej spoločnosti peniaze cez nejasné finančné operácie. Ak by sa tieto exekúcie uskutočnili, môžeme otvorene hovoriť o snahe zlikvidovať Aquapark Tatralandia. Vyplatením tejto sumy je ohrozené všetko, vrátane miezd zamestnancov aquaparku," povedal primátor L. Mikuláša Alexander Slafkovský.

Ján Gemzický ml., ktorý je podľa výpisu z Registračného súdu v Žiline podpredsedom TDG, uviedol, že všetko je zmanipulované a vymyslené. "Podľa súdu je taktiež platné naše valné zhromaždenie a nie to, ktoré zvolali menšinoví akcionári spoločnosti. Preto sa aj novou predsedníčkou TDG stala moja sestra Martina Krajčiová. Chceme zabrániť konkurzu v TDG a aquapark udržať v prevádzke," dodal Ján Gemzický ml.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu