Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

ANO: Nesúhlas s postupom P. Ruska je len individuálnou aktivitou

Predseda ANO Pavol Rusko
Predseda ANO Pavol Rusko

BRATISLAVA - Vyhlásenie Krajskej rady ANO v Prešove, že nesúhlasí s postupom Pavla Ruska ako predsedu ANO na mimoriadnom kongrese, je podľa vedenia aliancie len individuálnou aktivitou a pokračovaním scenára Ľubomíra Lintnera a Mikuláša Dzurindu, ktorého cieľom má byť rozvrátenie ANO.

"Táto ich iniciatíva nemá reálnu podporu v členskej základni v Prešove a z hľadiska celoslovenského je absolútne bezvýznamná," uviedla pre agentúru SITA hovorkyňa ANO Magda Krasulová, ktorá tak reagovala na závery dnešného rokovania prešovskej krajskej rady. Ako dodala, celú situáciu definitívne vyrieši prešovský kongres aliancie v najbližších dňoch.

Podľa vyhlásenia členov Krajskej rady v Prešove kongres účelovo zmenil stanovy s cieľom likvidácie názorovej platformy. Zároveň vyzvali straníckych kolegov z ANO, aby podporili názorovú platformu okolo Ľubomíra Lintnera s cieľom naďalej podporovať plnenie vládneho programu. Pod vyhlásenie sa podpísali 12 predsedovia 12 okresných rád v Prešovskom kraji s výnimkou Kežmarku a Vranova.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu