Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Okolie Valkovho domu hermeticky uzatvorili

Policajti sú stále na mieste tragédie
Policajti sú stále na mieste tragédie

BRATISLAVA - Dom zastreleného advokáta Ernesta Valka na Potočnej ulici v Limbachu stále stráži polícia, ktorá zaisťuje stopy po nočnej streľbe. Potočná ulica je poslednou pod lesom, jej horný koniec polícia uzavrela a púšťa do nej len pracovníkov Lesov s mechanizmami.

K domu sa dá dostať maximálne do vzdialenosti 50 až 100 metrov. Všetko nasvedčuje tomu, že vyšetrovatelia sa zameriavajú na stopy v dome, na náprotivnom kopci, ktorý je zarastený stromami, policajtov nie je vidieť.

Dom je situovaný v okrajovej štvrti Limbachu, kde sa nachádzajú novostavby rodinných domov. Susedia medzi sebou príliš nekomunikujú, o udalosti, ktorá sa odohrala v pondelok v noci, majú podľa vlastných slov informácie len sprostredkované médiami.

Niektorí si ráno, keď videli zvýšený pohyb policajných áut, mysleli, že vykradli niektorú z chát, čo sa tu stáva. Za Valkovým domom nasledujú už len chatky v miestnej chatovej oblasti.

Valka v pondelok vo večerných hodinách zastrelili v rodinnom dome v Limbachu. Informáciu potvrdil v noci počas krátkeho brífingu minister vnútra Daniel Lipšic. Bývalý predseda Ústavného súdu Českej a Slovenskej federatívnej republiky bol zabitý strelnou zbraňou.

 

Tu bude player

 

Stali ste sa svedkom udalosti alebo máte bližšie informácie? Boli ste pri tom a podarili sa vám unikátne zábery? Pošlite nám FOTO alebo VIDEO s krátkym popisom na e-mailovú adresu tipy@topky.sk alebo na SMS a MMS číslo 0910 177 023.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu