Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Vlamač si z pohostinstva odniesol laptop aj peniaze

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/KOŠICE - Zlodeji brali zrejme všetko, čo vládali uniesť. Okrem alkoholu a cigariet si odniesli hlavne počítačovú techniku, v michalovskom pohostinstve vypáčili aj hracie automaty.

Ako uviedla polícia, zlodej sa na ulici Gen. Petrova v Michalovciach v utorok „medzi 01:00 a 11:00 hod vlámal do pohostinstva, kde vypáčil výherné hracie automaty a z týchto odcudzil finančnú hotovosť najmenej 600 eur.“

Z pohostinstva si odniesol aj notebook, zariadenie na príjem mobilného internetu, kľúče od dvoch áut, štyri kartóny cigariet a hotovosť 473 eur. Prevádzkovateľovi tak spôsobil  spôsobil škodu 2887 eur, poškodením zariadenia škodu za ďalších 30 eur. Majiteľ hracích automatov vyčíslil škodu na 1600 eur.

Ďalší zlodej prenikol v noci z pondelka na utorok do predajne na ul. L. Novomeského v Košiciach, na ktorej vypáčil dvere. Ukradol liehoviny, kávu, čokolády a z registračnej pokladne zobral hotovosť cca 20 eur. Košickej firme vznikla škoda 400 eur.

Na počítačové zostavy sa naopak zameral zlodej, ktorý v utorok popoludní vykradol byt na ul. kpt. Jaroša v Košiciach. Ako uviedla polícia, odniesol si televízor, notebook, dve počítačové zostavy, ovládač k TV, externý disk k PC, skener a tlačiareň. Majiteľ odhadol škodu na 3333 eur. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu