Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Polície SR a ČR asi rozbili gang priekupníkov so zbraňami

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Slovenská a česká polícia v spoločnej akcii pravdepodobne rozbili gang priekupníkov so zbraňami, informovala o tom televízia Markíza v hlavnej spravodajskej relácii Televízne noviny.

Podľa informácií televízie zaistili a obvinili viacero osôb. Minimálne dvaja by mali byť Slováci. Na prípad je už skoro mesiac uvalené informačné embargo. Spoločná akcia slovenskej a českej polície s krycím názvom Mazák podľa televízie Markíza súvisí s raziou kukláčov v jednom z bytov na sídlisku Klokočina v Nitre z 30. septembra.

Okrem pravdepodobného rozbitia gangu obchodníkov so zbraňami, obvinenia niekoľkých osôb podľa informácií televízie policajti prehľadali niekoľko priestorov. "Objavili skladiská s arzenálom zbraní. Tie mali priekupníci pravdepodobne vyvážať na zahraničné trhy. Gang by mal pôsobiť prevažne v Českej republike. Na Slovensku však obvinili minimálne dvoch ľudí. Tí by mali byť teraz už vo väzbe," uviedla ďalej televízia Markíza.

Polícia sa k akcii oficiálne nevyjadruje. Bližšie informácie k prípadu poskytne slovenská a česká polícia v utorok na tlačovej konferencii v Prahe.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu