Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

V kancelárii NADSME úradoval zlodej, ukradol trezor

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - V Národnej agentúre pre malé a stredné podnikanie (NADSME) úradoval zlodej. Informovala o tom v Novinách TV JOJ. Neznámy páchateľ vykopol dvere na kancelárii mzdovej účtovníčky, odkiaľ odcudzil trezor. Odhadom spôsobil škodu za 5 000 eur.

Podľa agentúry v ukradnutom trezore neboli žiadne dôležité zmluvy ani iné listinné dokumenty. Nachádzali sa tam len platobné karty a karty na čerpanie pohonných hmôt. Ani jedno poschodie, na ktorých má agentúra desiatky kancelárií, podľa TV JOJ nie je monitorované kamerovým systémom.

Z miesta činu tak neexistuje žiadny záznam. Vstup do budovy je však blokovaný turniketmi a priamo pri vchode sedia strážnici. Vedenie agentúry sídli na siedmom poschodí, kde sa podľa TV JOJ nachádzajú aj uzatvorené zmluvy. Zlodeji sa dostali do kancelárie na piatom poschodí. Polícia preto pracuje aj s verziou, že zlodeji išli len po peniazoch.

Vyšetrovateľ policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže v súbehu s trestným činom neoprávneného vyrobenia a používania elektronického platobného prostriedku a inej platobnej karty.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu