Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Falošný policajt prinútil bezdomovkyňu k orálnemu sexu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Dvadsaťročný Lukáš z Borčíc, ktorý sa vydával za policajta, odviezol bezdomovkyňu (27) "na výsluch" k Váhu a tam ju zneužil.

Informácie priniesla televízia Markíza v Televíznych novinách. Ako informovala televízia, mladík prišiel v ukradnutom aute pod diaľničný privádzač medzi Dubnicou nad Váhom a Nemšovou na miesto, kde spávajú bezdomovci a pýtal sa na jedinú ženu, ktorá tam žije.

Tej falošný policajt povedal, že ak nechce mať problémy, tak má nastúpiť. Bezdomovkyňa sa podľa jedného z kumpánov rozplakala, no do auta nasadla. "Mala som strašný strach, kde to idem," povedala pre Markízu poškodená.

Pri vážskom kanáli zastali a bezdomovkyňa sa začala brániť. "Ale nedalo sa to," vyhlásila. "Obvinený držal poškodenú vo vozidle proti jej vôli," prízvukovala trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Hlaváčová. Mladík bezdomovkyňu prinútil k orálnemu sexu, potom ju odviezol naspäť a žiadal od nej do večera dvadsať eur.

Žena však incident ohlásila policajtom a tí mladíka chytili. Ten už bol vlani odsúdený na dva roky podmienečne za vydieranie. Teraz bol v podmienke, tak mu hrozí tvrdší trest - desať rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu