Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Roky týral deti a družku, nakoniec ju bodol do hrudníka!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA/B.BYSTRICA – V utorok podvečer napadol svoju družku a kuchynským nožom ju bodol do hrudníka! Žena (36) útok prežila, ale so zranení sa bude liečiť tri až štyri mesiace. Prípad sa stal v Malej Lehote v okrese Žarnovica a agresívneho muža (43) stíhajú za ublíženie na zdraví.

Mužovi však pribudli aj ďalšie obvinenia, ukázalo sa, že roky týral nielen svoju družku, ale aj tri maloleté deti! Ako uviedla polícia, zistilo sa, že „od presne nezistenej doby roku 2008 do súčasnosti v rodinnom dome v obci Malá Lehota agresívne vystupoval voči svojej družke, ako aj k jej trom maloletým deťom. Ide o chlapcov vo veku štyri, päť a štrnásť rokov. Obvinený svojej družke a jej deťom spôsoboval fyzické a psychické utrpenie. Fyzicky ich napádal a vulgárne im nadával. Následne im nedovolil navštíviť lekára za účelom ošetrenia poranení, ktoré im spôsoboval.“

Muža polícia zadržala a umiestnila do cely predbežného zadržania, po návrhu vyšetrovateľa však skončil vo štvrtok vo vyšetrovacej väzbe. Vyšetrovateľ mu na základe nových zistených skutočností vzniesol obvinenie aj za zločin týrania blízkej a zverenej osoby. Obvinenému hrozí väzenie na sedem až 15 rokov. Informovala o tom banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu