Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V Prievidzi sa strieľalo, na byt vypálil 7 rán!

Polícia pri okne bytu Zobraziť galériu (3)
Polícia pri okne bytu

TRENČÍN – Obyvatelia bytovky na Ciglianskej ceste na okraji Prievidze sa cítia byť ohrození. Neznámy útočník dnes vypálil sedem rán na jeden z bytov. Zatiaľ sa nevie, či incident súvisí s deložovaním neplatičov z budovy.

K streľbe došlo okolo desiatej predobedom. Podľa jednej z obyvateliek bytovky na parkovisku pred domom „zastavil biely pick-up, z ktorého páchateľ vystrelil.“

Vít Zajac z mestskej polície v Prievidzi uviedol, že v múre bytovky ostali štyri rany, ďalšie tri mierili do okna. V byte však nikto nebýval. K incidentu podľa jeho slov došlo počas deložovania miestnych občanov. Na Ciglianskej ceste bývajú prevažne sociálne slabší ľudia.

Jozef Topoľský zo správy majetku mesta informáciu potvrdil. "Áno, dnes sme z Ciglianskej deložovali štyri rodiny. Nezaobišlo sa to bez scén, ale nevieme, či to má súvis so streľbou," vyjadril sa pre Topky.sk.

“K zraneniam nedošlo aj napriek tomu, že v smere streľby sa na parkovisku pred domom hrali deti,” dodal Zajac s tým, že vec postúpili štátnej polícii. Trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Hlaváčová potvrdila streľbu a polícia prípad objasňuje. Strelec sa podľa jej slov dopustil dvoch priestupkov, proti majetku a na úseku zbraní a streliva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu