Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Mladá vodička zrazila v Štúrove matku s dvojmesačným dieťaťom

Dvojmesačný Nikolas mal obrovské šťastie, pád z kočíka prežil. Zobraziť galériu (2)
Dvojmesačný Nikolas mal obrovské šťastie, pád z kočíka prežil.

ŠTÚROVO - Príjemná dovolenka v Štúrove sa pre Michaelu (18) z Martina skončila veľmi smutne.

Keď v pondelok krátko pred druhou popoludní prechádzala cez cestu s kočíkom, v ktorom bol jej dvojmesačný syn Nikolas, narazila do nich vodička (29) fabie. Chlapček vyletel z kočíka a zranil si hlavu. Našťastie, jeho stav je stabilizovaný.

Michaela si chcela v Štúrove oddýchnuť na týždňovej dovolenke na kúpalisku. Stal sa však pravý opak. V pondelok sa s Nikolasom vybrala do centra za mamou. Na križovatke Ulice Szobieckeho a Námestia sv. Imricha ju čakal šok. "Keď som prechádzala cez cestu, autobus na mňa zablikal, aby som prešla, a dal mi prednosť. Vodička si ma však už nevšimla, hoci išla celkom pomaly, a narazila do mňa i do kočíka," rozpráva mladá mamička.

Ona sama spadla a malý Nikolas vyletel z kočíka na cestu. Vzápätí ho hospitalizovali v novozámockej nemocnici. Michaela, ktorá vyviazla len s odreninami, tam ostala s ním. Podľa lekárky Jany Cibulkovej má chlapček poranenú hlavičku, no zatiaľ jeho zdravie nie je vážne ohrozené. Lekári však stále monitorujú jeho krvný obraz a ďalšími vyšetreniami sa chcú ubezpečiť, či mu nehrozia vnútorné krvácania. Mama s ním pobudne na intenzívke asi tri dni, v nemocnici však ostanú do konca týždňa. Prípad vyšetrujú policajti, vodička v dychu nemala alkohol.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu