Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zablokoval chodník, priamo pod oknami MV!

Zaparkovaná Škoda Superb Zobraziť galériu (4)
Zaparkovaná Škoda Superb

BRATISLAVA – Parkovanie v centre Bratislavy je pre mnohých takmer neriešiteľný problém, pre niektorých vodičov ani v najmenšom. Svedčí o tom prípad vodiča Škody Superb, ktorý zaparkoval cez celý chodník priamo oproti budove ministerstvom vnútra! Polícia si auto nevšimla údajne niekoľko hodín, nakoniec nám však potvrdila, že na auto nasadili „papuču“ a vodič zaplatil pokutu.

Čitateľka, ktorá nám poslala fotografie, musela s malým dieťaťom musela zísť na frekventovanú ulicu. Policajný voz stál podľa nej neďaleko, tmavé auto s "vybaveným" EČV však niekoľko hodín blokovalo a ohrozovalo chodcov!

"Neverila som vlastným očiam, keď som videla na verejnom chodníku takto zaparkované auto," napísala čitateľka Topky.sk, ktorá v utorok okolo 12:45 tlačila kočík s dieťaťom medzi bratislavským Šafárikovým námestím a novou štvrťou Eurovea.

"Musela som ho nechať na chodníku, vyjsť na cestu, pretože zákruta je neprehľadná, a pozrieť sa, či nejde auto, predtým ako som s kočíkom vošla priamo na cestu, aby som zaparkované auto mohla obísť tak, ako všetci chodci," popísala svoj zážitok.

Na jej prekvapenie, o pár metrov ďalej stálo policajné auto, dúfala preto, že priestupok budú policajti riešiť. Keď sa však o pol tretej vracala späť, Škoda Superb tam parkovala stále, "bez náznaku papuče, pokutového bloku alebo odtiahnutia."

Hovorca mestskej polície Peter Pleva dnes napoludnie potvrdil, že v utorok popoludní „dostali oznámenie na číslo 159." "15.36 bola na vozidlo nasadená papuča, ktorú neskôr sňali. Vodič bol Bratislavčan," uviedol hovorca. Podľa Plevu sa v takýchto prípadoch dáva pokuta do výšky 60 eur.

Zablokoval chodník, priamo pod
Zobraziť galériu (4)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu