Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Opitý Svidníčan dobodal družku a zavolal záchranku!

S týmto nožom Svidníčan útočil
S týmto nožom Svidníčan útočil

BRATISLAVA - Hádka opitého muža (54) s jeho družkou (45) sa v nedeľu na východe Slovenska skončila tragédiou. Žena zomrela po niekoľkých bodnutiach, ktoré jej uštedril jej druh. Nepomohlo ani to, že k nej sám zavolal sanitku.

Dvojica zo Svidníka tvorila pár niekoľko rokov. Keď spolu v ženinom byte popíjali alkohol, v čase okolo pol deviatej večer sa medzi nimi strhla hádka. Muž počas nej nožom zaútočil na družku a spôsobil jej niekoľko bodných a rezných rán. Po čine síce sám na linku 112, avšak záchranári jej už nedokázali pomôcť.

Policajti zadržali muža na mieste a následne umiestnili do cely policajného zaistenia. Taktiež bol na mieste zaistený nôž, ako aj ďalšie stopy. Pri dychovej skúške na alkohol mužovi ešte večer namerali približne 1,7 promile. Prípad vyšetruje prešovský krajský policajný vyšetrovateľ, ktorý Svidníčana obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy a zároveň spracuje podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby. Informoval o tom zástupca prešovskej policajnej hovorkyne Daniel Džobanik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu