Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Pytliak vyštartoval proti strážnikovi autom!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: Jupiterimages)

BRATISLAVA/PREŠOV – Autom vyštartoval pytliak proti členovi rybárskej stráže, ktorý sa mu snažil zabrániť v odchode vlastným telom! Obvinenie z pytliactva a z útoku na verejného činiteľa si tak vyslúžil Prešovčan (42), ktorý v sobotu napoludnie chytal ryby vo vodnej nádrži pri obci Jakubovany (okr. Sabinov).

Na výzvu člena rybárskej stráže sa nevedel preukázať platným rybárskym lístkom a ďalšími potrebnými povoleniami na lov rýb.

Ako uviedla polícia, „na jeho výzvu, aby z miesta lovu neodchádzal a počkal na príchod privolanej policajnej hliadky nereagoval, nastúpil do svojho auta zn. Ford Fusion a chcel odísť. Člen rybárskej stráže sa mu snažil v odchode zabrániť tak, že sa postavil pred jeho auto. Muž to naštartoval, pohol sa a pri tom opakovane spolu trikrát mu narazil predným nárazníkom svojho auta do obidvoch kolien“.

Strážnik nakoniec ustúpil, agresívny pytliak mu spôsobil pomliaždeniny na obidvoch kolenách, ktorých liečenie si nevyžaduje práceneschopnosť. Pytliak odišiel smerom do Prešova, cestou ho však zastavili policajti. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie a vzniesol proti prešovskému pytliakovi obvinenie, muža stíhajú na slobode. Informovala o tom prešovská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu