Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Otvorili vyšetrovanie, vrah mladej krupierky mal komplicku!

Obvinený Robert Ď.
Obvinený Robert Ď.

BRATISLAVA/LUČENEC - Po takmer troch rokoch opäť otvorili vyšetrovanie vraždy mladej krupierky z Lučenca. Katarínu (†22) našli vykrvácanú 21. júla 2007 na poľnej ceste pri obci Tomášovce. Z úkladnej vraždy vyšetrovateľka vtedy obvinila 30-ročného muža. Teraz sa zistilo, že mal aj spolupáchateľku.

Roberta Ď. (teraz 33) z okresu Lučenec ešte v auguste 2007 zobrali do väzby, od tohto utorka na slobode stíhajú aj Janu Š. (22) z Poltára.

Robert napadol krupiérku v herni na Námestí republiky v Lučenci slzným plynom, začal ju škrtiť a donútil vydať peniaze. Potom vošla za ním jeho komplicka, Katarínu udrela do hlavy Robertovou pištoľou. Na jeho príkaz dala napadnutej na hlavu čiernu kuklu.

Spoločne krupiérku odviezli na aute Peugeot 206 neďaleko obce Tomášovce. Na poľnej ceste mužovi neustále opakovala, že krupierky sa treba zbaviť aj zabitím, lebo ju spoznala. Robert teda Katarínu dvakrát bodol nožom do pravej strany krku. Spôsobil jej poranenia na veľkých cievach, po ktorých Katarína vykrvácala.

Dvojica po odchode z miesta činu spoločne zahladzovala stopy, ktoré súviseli s lúpežou a vraždou. Informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu