Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pred očami vodičov zastrelil na diaľnici priateľku

Na tomto úseku diaľnice pred pár dňami došlo ku dvojnásobnému krviprelievaniu
Na tomto úseku diaľnice pred pár dňami došlo ku dvojnásobnému krviprelievaniu

ILLINOIS - Vodiči na diaľnici ostali v šoku po tom, čo sa stali svedkami krvavej drámy medzi mileneckým párom. Žena, ktorú jej priateľ postrelil počas jazdy, vybehla na cestu a snažila sa nájsť pomoc u okoloidúcich vodičov. Tí sa však len bezmocne prizerali vraždiacim chúťkam jej milenca, ktorý jej priamo pred nimi strelil guľku rovno do hlavy a chvíľu nato sa sám zastrelil.

Tommie Hill (25) v nedeľu popoludní z doposiaľ neznámych príčin počas jazdy vytiahol na svoju priateľku Ashley Oliverovú (25) zbraň a celkovo tri krát ju postrelil.

Tej sa však podarilo z auta utiecť a s krvácajúcou ranou sa potácala medzi okoloidúcimi autami. Búšila na okná vozidiel a prosila ľudí v nich o pomoc. Kým však vystrašení ľudia stihli zareagovať, Hill svoju priateľku po pár metroch dobehol a prácu "dokončil".

"Občas sa vyskytli medzi nimi problémy, ale nikdy by som si nebol pomyslel, že to zájde až tak ďaleko," povedal Hillov strýko.

Svedkom hrôzostrašnej udalosti bola aj sedemročná dcéra vraha, ktorá stála približne 15 metrov od miesta činu. Tá sa momentálne nachádza u svojej matky a v nasledujúcich dňoch ju vypočuje polícia.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu