Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vo Fiľakove našli zrejme ďalšiu obeť povodní!

Záplavy vo Fiľakove Zobraziť galériu (5)
Záplavy vo Fiľakove

BRATISLAVA - Vo Fiľakove našli telo muža, ktorý sa zrejme stal obeťou rozsiahlych záplav na Slovensku. Potvrdila to krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Telo bolo v potoku Belina, upozornili naň miestni obyvatelia. Ďalšieho utopeného objavili dnes podľa televízie Joj v obci Nižná Slaná neďaleko Rožňavy. V tejto oblasti však podľa dostupných informácií záplavy neboli.

Premiér Robert Fico v sobotu oznámil, že povodne si zrejme vyžiadali tri obete. Jednou z nich mal byť muž, ktorý sa zrútil autom do rozvodneného toku, pozostatky ďalších dvoch ľudí v tom čase ešte neboli nájdené.

Do potoka spadol s autom v utorok vodič pri Vyšnej Šebastovej neďaleko Prešova. V rovnaký deň spadol podľa svedkov do vody človek v spomínanom Fiľakove, ďalšieho mal zachytiť Hron pri obci Hronovce.

V piatok sa zase hasiči pokúšali zachytiť telo na rieke Topľa, podľa neskorších informácií však zrejme išlo o muža, ktorý bol nezvestný už od polovice mája. V sobotu hľadali hasiči aj muža, ktorý vraj spadol do rieky Slatina pri Detve, ale ani túto oblasť povodne nezasiahli.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu