Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Lupič z bratislavskej herne ide na slobodu

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA – Lupič, ktorý prepadol v utorok herňu v Bratislave, mal normálnu pištoľ, nie plynovú ako pôvodne tvrdila polícia. Obvinili ho teda okrem lúpeže aj z nedovoleného ozbrojovania. Prokurátor však dal príkaz na jeho prepustenie.

Už v stredu sme informovali, ako svedok lúpeže v herni na Šancovej ulici naháňal po Bratislave lupiča s pištoľou. Aj vďaka tomu muža (34) z okresu Trebišov policajti chytili. Bratislavský policajný hovorca František Peczár vo štvrtok opravil pôvodnú informáciu s tým, že po kriminalistickej expertíze zbrane zistili, že lupič nemal pri sebe plynovú, ale ostrú zbraň – pištoľ kalibru 765. V jeho prechodnom bydlisku v Bratislave policajti našli aj muníciu.

Muža s pištoľou preto obvinili nielen zo zločinu lúpeže, ale aj z trestného činu nedovoleného ozbrojovania. Ako však ďalej informuje František Peczár, vyšetrovateľ chcel spracovať návrh na jeho vzatie do väzby, ale okresný prokurátor vydal príkaz na prepustenie obvineného na slobodu. Muž bol už v minulosti trestaný za násilnú trestnú činnosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu