Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Opilec z Moldavy napadol v byte matku a sestru

ilustračné foto
ilustračné foto

BRATISLAVA/MOLDAVA N. BODVOU – Ondrej F. (26) z Moldavy nad Bodvou sa opil a napadol svoju matku (45) aj sestru (28). Zatvorené dvere ich bytu neboli pre neho žiadnou prekážkou.

Dvere boli síce zatvorené, ale neuzamknuté. Agresor cez ne vošiel v stredu okolo trištvrte na osem večer. Matke i sestre sa najprv vyhrážal fyzickou likvidáciou. Matku udrel obomi rukami do hrude, spadla na gauč. Už vtedy ho príbuzné žiadali, aby z bytu odišiel. Ondrej nepočúval a pustil sa aj do sestry.

Päsťami ju udieral do tváre a hrude, žena skončila na zemi. Tam ju začal kopať do rebier a ťahať za vlasy po podlahe. Nakoniec z dreveného obkladu vytrhol lištu, ktorou začal sestru biť. Obom ženám sa spoločným úsilím podarilo predsa len násilníka vytlačiť z bytu a zatvoriť dvere. Ondrej ich však vykopol, vošiel dnu a sestre dal poslednú ranu lištou. Potom ušiel.

Ondreja obvinili z porušovania domovej slobody, nebezpečného vyhrážania a poškodzovania cudzej veci. Na zariadení bytu narobil škodu za 300 eur, zranenia žien si nevyžiadali ošetrenie. Informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu