Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Obžalovaný z vraždy manželky: Na nič sa nepamätám

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KOŠICE – Na Okresnom súde Košice I sa začalo hlavné pojednávanie s Karolom P. (51), obžalovaným z vraždy manželky Marty. Prokuratúra kladie mužovi za vinu, že ju v máji 2009 v dome v obci Seňa v okrese Košice – okolie raz bodol kuchynským nožom.

Motívom malo byť, že žena na neho podala trestné oznámenie, lebo jej hrozil zabitím. Polícia potom Karola P. obvinila z nebezpečného vyhrážania a prokuratúra na neho pre tento trestný čin podala obžalobu.

Muž na súde vypovedal, že pred udalosťou vypil asi štyri decilitre vodky a niekoľko pív, lebo bol zúfalý, že nemá prácu a nedostával ani sociálnu dávku. „Prišiel som domov z obecného úradu, kde som si chcel vybaviť potvrdenie pre sociálku, ale nedostal som ho. Zobral som si osem alebo deväť tabliet Ibalginu. Nikdy predtým som také množstvo liekov neužil. Potom som už nevedel, čo robím. Na nič si nepamätám. Spomínam si až na to, keď som bol s policajtmi v sanitke,“ povedal. Priznal, že sa s manželkou niekedy hádali a nadávali si. Tvrdil však, že ju miloval a o deti sa snažil starať.

Súd vypočul aj dvoch kriminalistov a súdneho lekára, ktorý povedal, že obeť zomrela v dôsledku jednej rozsiahlej bodno-reznej rany, ktorá jej poškodila srdce. Pojednávanie bude pokračovať výsluchom svedkov koncom mája.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu