Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Hádka v Ostrej Lúke skončila bodnutím do srdca!

Policajti na mieste činu. Zobraziť galériu (6)
Policajti na mieste činu.

BANSKÁ BYSTRICA - V obci Ostrá Lúka v okrese Zvolen v stredu popoludní došlo k tragédii. 47-ročná žena počas hádky so svojím druhom vzala kuchynský nôž a pichla ho priamo do srdca. Muž (65) namieste zomrel.

Tragédia sa odohrala krátko po 16-tej hodine v jednom z rodinných domov. Čo všetko jej predchádzalo, je zatiaľ zahalené rúškom tajomstva. Aj polícia poskytla iba strohé informácie. „Incidentu predchádzala hádka oboch partnerov. Žena následne chytila kuchynský nôž a bodla ním muža do hrude,“ povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková. Zasiahla ho priamo do srdca a muž namieste vykrvácal. Či útočila žena sama od seba alebo sa pred druhom iba bránila polícia vyšetruje. Zatiaľ nie je známe ani to, či boli partneri pod vplyvom alkoholu.

Hneď po incidente prišla na miesto kriminálka, ktorá okolie domu uzavrela. Zisťuje, čo bolo motívom hádky páru a prečo sa skončila smrťou jedného z partnerov. „Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre trestný čin zabitia. Nie je vylúčené, že neskôr dôjde k prekvalifikovaniu na trestný čin vraždy,“ doplnila hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu