Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Lupič stávkovej kancelárie chcel ženu zamknúť na WC

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Policajti pátrajú po páchateľovi dnešného lúpežného prepadnutia stávkovej kancelárie na Dunajskej ulici v Bratislave. Krátko pred 13:30 h. vošiel do stávkovej kancelárie ozbrojený páchateľ a žiadal od pracovníčky finančnú hotovosť.

Žena mu v obave o svoj život a zdravie vydala finančnú hotovosť približne 650 €. Zlodej chcel potom zamknúť pracovníčku stávkovej kancelárie na záchode, ale nenašiel kľúč, preto jej povedal, aby tam zostala minimálne päť minút a odišiel z miesta činu. Počas lúpeže sa nikto nezranil.

Muž, ktorý pobočku prepadol, mal približne 170 cm, vek 30 až 35 rokov a sivomodré oči. Lúpežník mal oblečenie tmavej farby a na hlave čiernu kuklu. "Takou zvláštnosťou je, že muž rozprával veľmi rýchlo a počas lúpeže pracovníčke vykal," informoval František Peczár z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní. "Akékoľvek informácie k tomuto páchateľovi, ako sú smer úniku, jeho súčasný pohyb, pobyt, čokoľvek, čo by pomohlo k jeho stotožneniu, oznámte na bezplatné číslo polície 158," požiadal Peczár.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu